Πρωτότυπο εργαστήρι δημιουργικής γραφής

Με ένα πρωτότυπο εργαστήρι δημιουργικής γραφής με αρκετές δόσεις επιστημονικής φαντασίας έκλεισε ο πρώτος κύκλος λογοτεχνικών εργαστηρίων για το 2024.

Ο Δρ Petros Panaou μοιράστηκε με τα παιδιά αλλά και τους μεγάλους που έδωσαν το παρών τους, τα μυστικά της γραφής με αφορμή τα δύο βιβλία του, Επιχείρηση ΛΟΓΟΣ και επιχείρηση ΑΝΤΙ-ΛΟΓΟΣ. Ήταν ένα εργαστήρι με έξυπνες δραστηριότητες που συνεπήραν τους συμμετέχοντες! Ευχαριστούμε θερμά τον Δρ Πέτρο Πανάου και τον προσκαλούμε να ξαναέρθει όταν κυκλοφορήσουν τα επόμενά του βιβλία!

Ευχαριστούμε πολύ όλους και όλες εσάς που μας τιμάτε με την παρουσία σας και δίνετε στα παιδιά σας την ευκαιρία να γνωρίσουν συγγραφείς, εικονογράφους και σπουδαία βιβλία!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ εκφράζει τη θλίψη του

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ εκφράζει τη θλίψη του για την απροσδόκητη εκδημία του μόλις 3 μηνών εγγονού ενός από τα παλαιότερα και σταθερότερα μέλη του Συλλόγου, του κ. Γιαννάκη Βασιλείου εκ Λάρνακας. Για το σκοπό αυτό, το Δ.Σ. αποφάσισε την προσφορά Γεύματος Αγάπης στη μνήμη του μικρού Θεοφάνη. Ευχόμαστε ο Θεός να το κατατάξει στις […]

Επίσκεψη φίλων από Αμερική και Γερμανία

Ευχαριστούμε τους φίλους του ΚΕΠΑ από Αμερική και Γερμανία που μας επισκέφθηκαν σήμερα και για τη δωρεά τους. Η τηλεόραση που έφεραν σήμερα, θα χρησιμοποιηθεί από τους φυσιοθεραπευτές μας για να κάνουν την καθημερινή ενασχόλησή τους με τους ενοίκους μας πιο ευχάριστη και αναβαθμισμένη.